SAMARBEIDS-

PARTNERE

PALFINGER leverer markedsledende produkter til transport-, lastebil- og anleggsbransjen. Palfinger Norge AS er etablert sentralt på Skedsmokorset og har vært importør av Palfinger produkter siden 1999. Det er i Norge solgt Palfinger kraner siden 1977 og i løpet av denne perioden er det levert over 6800 Palfinger lastebilkraner i tillegg til en rekke andre Palfinger produkter.
Les mer her

Bevola har en av markedets bredeste produktplattformer til oppbygging av lastebiler, hengere og trailere. Løsningene skapes gjennom egne produkter, agenturer og allsidige produksjonsfasiliteter.

Les mer her

Fra våre fabrikker i Norge og Polen produserer og leverer vi skap-påbygg til lastebiler og tilhengere – samt dumperkasser og tilhengere.

Les mer her

Hydraulikk og mobilhydraulikk, mekanikk og filtre. 14000 artikler på eget lager og en mengde kloke hoder gjør Egil Eng & Co AS til en solid og rask leverandør.

Les mer her

Alt i oppbygning, reservedeler og tilbehør til den tunge transportsektor, lette personbilhengere og landbruk.
BPW Hofstad ønsker å gi best mulig support og kunnskap om de produkter og tjenester vi leverer.  Vi kan tilpasse våre løsninger til kundens spesifikke behov.

Les mer her

VBG er verdensledende i utviklingen av innovative og pålitelige koblingssystemer. Gjennom årenes løp har VBG, ved å fokusere på fortreffelighet innenfor oppfattelse og nytenking, utviklet en dyp forståelse for transportindustrien for å kunne levere løsningene for nåtiden og fremtiden.

Les mer her